DreamLodge plattegrond


De Bardani Prestige 360 is een geweldige familietent waarin voldoende ruimte is voor 4 personen.
De tent is gemaakt van sterke en duurzame materialen en door het tunnelontwerp staat de Prestige 360 als een huis.
Een zware spanband aan de voorzijde van de tent zorgt voor extra stabiliteit. Deze luxe uitgevoerde tunneltent is een van de modellen uit de Prestige Line van Bardani,
en is gemaakt van ripstop katoen.

Grote leefruimte met flexibele voorwand
Voor de slaapcabine is de leefruimte gesitueerd. Deze ruimte is met een diepte van 440 centimeter en een breedte van 360 centimeter,ruim te noemen.
De leefruimte kan worden bereikt via een van de twee zij-ingangen. Deze ingangen zijn voorzien van een permanente ventilatie en een afdak tegen de regen.
Natuurlijk is er ook een ingang aan de voorzijde. De leefruimte is rondom voorzien van grote ramen.
De voorwand van het leefgedeelte is flexibel in het gebruik en kan in zijn geheel of gedeeltelijk worden weggerold.
Afsluitbare, vaste luifel
Direct aan de tent vast is een hele handige luifel geplaatst. De luifel loopt helemaal door tot aan de grond en houdt ook de wind goed tegen. Bij de Prestige 360 wordt standaard een voorwand geleverd die heel eenvoudig in de luifel kan worden geritst. Zo is de luifel helemaal af te sluiten en kan deze ook bij het leefgedeelte worden betrokken.

Flexibele slaapcabine
De Prestige 360 is zeer ruim opgezet. Achterin de tent is de slaapcabine gesitueerd. In deze grote cabine is ruimte voor vijf personen. Middels een scheidingswand kan de cabine worden getransformeerd tot twee compartimenten. Deze scheidingswand is voorzien van ritsen en kan zo open geritst en weggerold worden. Op die manier ontstaat heel eenvoudig een cabine voor twee personen en een cabine voor drie personen. De slaapcabine is gemaakt van ademend katoen/polyester en in de ingangen is horrengaas geplaatst. Het vaste kuipgrondzeil van de slaapcabine is van Oxford polyester.

Handig kuipgrondzeil
Onder de Prestige 360 is een kuipgrondzeil geplaatst dat zich bevindt onder het slaapgedeelte en het leefgedeelte. Het voordeel van een kuipgrondzeil is dat insecten en water minder snel binnen kunnen komen. Het kuipgrondzeil van de Dream Lodge is uitritsbaar, wat weer erg handig is wanneer het zeil gereinigd moet worden. Bij de ingangen is het kuipgrondzeil neerklapbaar om struikelpartijen te voorkomen. Dit uitritsbare kuipgrondzeil is gemaakt van het oersterke bisonyl.

Opzetgemak door binnentunnels
De Prestige 360 tent is uitgevoerd met binnentunnels. Dat wil zeggen dat de voorgebogen aluminium boogstokken aan de binnenzijde van de tent worden geplaatst. De tunnels die daarvoor bedoeld zijn, hebben een rits voor eenvoudige plaatsing van de stokken. Bij de afbeeldingen is ook een video geplaatst die laat zien hoe een tunneltent met stokken aan de binnenzijde wordt opgezet.

Specificaties

Merk:Bardani

Naam:Prestige 360 tent

Soort:Tunneltent

Kleur:beige met grijze band

Aantal personen:4 personen

Afmetingen:670 x 360 cm (l x b)

Hoogte:Voor/midden: 210 cm

Achter: 190 cm

Afmetingen slaapcabine:220 x 1.65 cm (l x b)

220 x 165 cm (l x b)

Afmetingen leefruimte:440 x 360 cm (b x d)

Gewicht: 53 kg

Materiaal binnentent:Katoen/polyester binnentent

Oxford polyester kuipgrondzeil, waterkolom 5000 mm

Materiaal buitentent:Ripstop katoen, 220 gr/m

Materiaal grondzeil:Uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil

Materiaal stokken:Voorgebogen aluminium, 22 mm

Inclusief:Haringen, scheerlijnen, inritsbare voorwand, luifel en spanband